Byebye...

Kommer sakna dig bästis ❤️





































Love ma girls

Hade det trevligt i fredags, roligast va när vi va i lägenheten, sen blev det lite kaos haha men aja kul vare

Nelly.com


Redo för Turkey nuu

Största skogsbranden i Sverige (modern tid)

 
Och det i Västmanland. drygt 5 km från vårt hus i Ramnäs. 
 
 
 
I förrgår trodde jag att vi skulle få evakuera från huset. Röken var så stark och rykten gick att seglingsberg hade evakuerats. Vilket det inte hade gjort, inte igår och inte idag. 
Idag känns det lugnare pga de italienska och franska vattenbombflygplanen. Fast man är ju inte direkt lugn ännu. Blir stoppad utav 3 vakter påväg hem i Ramnäs, sen igår. Då det va som värst blev jag stoppad utav endast en vakt.. så det känns så konstigt att behöva stanna och berätta vart jag ska, inga problem att komma fram dock men känns så konstigt.. Plus att det är så mycket militärer, poliser, brandmän och volontärer 200m från fridnäs, vid Ramnäs hotel & konferens. Så sjukt
 
Ramnäs har varit med på tv i 6 dar i rad nu. Att det ens händer här, fattar typ fortfarande inte...
 
Det åker helikoptrar över oss, bandvagnar, brandbilar, militärbussar typ, lastbilar fyllda med vatten, polisbilar och nu idag har det börjat åka fyrhjulingar utanför oss. Ingen annan trafik åker här utanför.. Känns dödstomt i mellanåt när de inte åker.
 
Ramnäs ligger nedanför det gula ungefär, hittade ingen bättre bild där Ramnäs va med på kartan som visar vart elden har spridit sig.. 
 
 
 
 
 
Alla dessa bilder är helt sjuka, kan inte fatta.
De som klagar över rök ska jag skjuta, tänk på de som har förlorat sina hem och de som förlorat en pappa/son/bror. Ni har ingen rätt alls o klaga
 
Ville bara skriva lite om branden. Önskar över allt annat att branden ska vara släckt snart!!
 
All styrka till alla hjältar i och över skogen

RSS 2.0